dijous, 27 de maig de 2021

UN GRAN VIATGE PLE D'EMOCIONS...

Bon dia, nens i nenes i famílies de l'Escola Marià Galí i Guix!

El meu nom és Judith i sóc una estudiant que està cursant 3r en el Grau d'Educació Infantil a la Universitat Autònoma de Barcelona. He tingut la gran sort i el plaer de realitzar la meva estada de pràctiques en aquesta escola, on he viscut una experiència molt enriquidora i inoblidable. Però, he de dir que aquesta no hagués estat possible sense l'ajuda de la classe dels peixos de P5. Amb tots ells i l'Asun he pogut aprendre i créixer molt, tant a nivell professional com personal.

Per tal de situar-vos, trobo que seria interessant fer una petita pinzellada sobre la meva actuació i aportació durant les pràctiques. Des d'un inici, el meu objectiu com a estudiant en procés de formació gira entorn l'elaboració d'una proposta d'intervenció. Aquesta proposta l'he hagut de portar a terme a l'aula posteriorment, en aquest cas a P5. Després d'un llarg procés d'observació i reflexió vagi decidir que volia treballar l'Educació Emocional, ja que és un àmbit essencial per a la vida dels infants que cal reforçar i fer èmfasis diàriament. Així doncs, vaig desenvolupar 6 activitats a l'aula P5, a través de les quals es van treballar cinc dimensions en relació amb les emocions: consciència emocional, regulació emocional, autonomia emocional, competència social i competències per a la vida i el benestar.

Finalment, com que avui finalitza la meva experiència, no volia marxar sense abans compartir amb tots vosaltres un petit vídeo. Aquest l'he fet amb molta il·lusió i a partir de recopilar fotos sobre aquest projecte fet amb els nens i nens de P5.

Moltes gràcies de tot cor! Mai ús oblidaré peixos!

1 comentari:

  1. Judith, gràcies per acompanyar-nos durant aquest temps!! Nosaltres també hem après molt de tu i segur que seràs una mestra meravellosa!! Ja saps on estem!! Nosaltres et portarem al cor i, amb aquest vídeo, podrem recordar el teu pas per la nostra classe! Un petó de tota la classe dels PEIXOS.

    ResponElimina

El curs vinent faré tercer!!!